Thursday, July 7, 2011

8 Muslihat BERSIH1 comment:

 1. Senjata spt parang2, bom2 molotov dan bola2 besi sudah siap disorokkan di merata tempat di tengah jalan2 dari tempat2 berkumpul menuju ke stadium Merdeka.
  Tujuan pendemo Bersih2 ini jelas utk mengujudkan huru-hara dan rusuhan di KL supaya akan berlaku pertempuran pendemo2 dgn PDRM.
  Jurugambar2 Pembangkang sudah siap sedia utk mengambil gambar2 yg akan ditunjukkan ke seluruh dunia melalui internet mengenai kononnya kekejaman polis dan Kerajaan BN.
  Kaum Cina yg telah menjadi penghasut utk demo Bersih2 ini melalui DAP komunis akan kerugian berjuta rinngit bila perniagaan mereka terganggu disebabkan rusuhan yg mungkin akan merebak ke seluruh negaraspt 13 Mei.
  Yang mungkin ramai cedera dan mati dlm rusuhan itu pada mulanya adalah orang Melayu yg terdiri dpd ahli2 PAS yg patut pun mati kerana kebodohan mereka. Bila berlaku rusuhan, orang Melayu dpd Perkasa dan Pemuda UMNO akan bertindakbalas terhadap orang2 yg telah jadi batu api utk diadakan Bersih2 ini.
  Lim Kit Siang melalui blognya selalu aje mengesyorkan Bersih2. Tetapi dia menggunakan nama2 penulis Melayu utk menulis artikel2 yg jelas mengancam keselamatan negara. Orang bodoh pun tahu ini semua adalah tulisannya sendiri. Dia ni pandai baling batu dan sorok tangan.
  PDRM haruslah menggunakan EO atau ISA dan tangkap pengkhianat2 negara ini sebelum terlambat!

  ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...