Sunday, November 16, 2014

ANWAR IBRAHIM DI UNIVERSITI JESUIT GEORGETOWN AMERIKA SYARIKAT...Gambar terkini yang di muat naik didalam Facebook Anwar Ibrahim

JESUITS dan Perancangannya Memerangi ISLAM (musuh yang tersembunyi)


Universiti Jesuits – Pasukan Tentera Jesus Arahan Vartican

Menurut wikipedia, Jesuits bermaksud Persatuan atau Pasukan Jesus yang ditubuhkan oleh Ignatius Loyola (seorang Kesatria Sepanyol/Spanish knight) sebagai satu ‘pasukan utama tentera-tentera Jesus’.

Permohonan menubuhkan Jesuit diluluskan Pope Paul III pada tahun 1540.

Menurut laman biblebelievers.org.au, Jesuits adalah ‘Kumpulan Tentera Agama Gereja Roman Katolik’ yang setiap ahlinya diajar bertugas sebagai: 

“mata-mata (spy), untuk mengumpulkan semua statistik, fakta dan maklumat dalam kekuasaan dari setiap sumber, untuk mengambil hati kepercayaan di dalam lingkaran keluarga Protestan dan bidaah dari setiap kelas dan watak, peniaga, banker, peguam, antara sekolah dan universiti, di parlimen dan perundangan, dan dewan negara, dan untuk menjadi segalanya kepada semua orang, supaya tunduk kepada Pope, dan mereka menjadi hamba sampai mati”


Logo Jesuit 


Logo Jesuits berbentuk salib dan tertulis perkataan IHS.Perhatikan logo Jesuit (bertanda bulat), dalam Program Common Word, di Universiti Jesuit Georgetown. Dari kiri Tony Blair (bekas Perdana Menteri Britain), John Esposito, Mustafa Ceric (Mufti Bosnia/IIIT), Kjell Magne Bondevik (Bekas Perdana Menteri Norway) dan bekas TPM Malaysia, Anwar Ibrahim.1 comment:

 1. BABI ni minta simpati dari politikus dan ulama boneka dari Bosnia terkenal.
  Dalam kes jenayah sodomi belum selesai bagaimana boleh dapat visa ke Amerika?
  Negara Amerika sendiri pencinta LGBT, sudah luluskan banyak undang-undang perkahwinan pasangan homo.

  Tak lama lagi bapak paderi Frances dari Vatican Rome pun mahu luluskan ugama Kristian memberi ruang kepada LGBT.

  Jubur BABI bertambah kembanglah, semua jubur homo di sanjung tinggi.

  Sepatutnya sebagai politikus Melayu Islam yang main jubur mesti pergi ke Saudi bertaubat dan berhenti main jubur sampai mati.

  ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...