Friday, March 8, 2013

GEMPAR! PENCACAI PAKATAN DULU KATA BAPA SAIFUL DITUDUH KAKI JUDI DAN CUBA LACUR ISTERI! TAPI SEKARANG...??? #BNPRU13


Chegu BardDetik DailyWarga Marhaenrubbertapperz antara blogger pro pakatan yang keluarkan cerita "Bapa Saiful Kaki Judi, Pernah Cuba Melacurkan Isteri!"... 

Namun ianya berubah sekelip mata pada pandangan Pencacai Anwar selepas Bapa Saiful mendakwa 'Liwat2' hanya cerita rekaan untuk menjatuhkan Anwar Ibrahim dan mohon maaf.


Skrip apa yang bapa saiful baca tu? Siapa yang tulis untuk dia? Kenapa yang ayah saiful yang minta maaf pula? Adakah Anwart elah meliwat Bapa Saiful, Azlan????

Kenapa Saiful Bukhari tidak menjadi lalang seperti ayahnya, dia tetap istiqamah dalam perjuangannya menentang Anwar Ibrahim!


PengundiBaharu: Kaki judi? Hinanya ayah Saiful di mata pencacai pembangkang!

2 comments:

  1. Allahuakhbar.... satu persatu dibuka... lagi anwar buat perancangan... perancangan allah juga yang melihatkan keburukkan anwar tanpa dia sedari...Mengucap banyak2 Anwar...Nyawamu di penghujungnya..

    ReplyDelete
  2. NAMA PUN PAKATAN HARAM.....APA YG ADA DALAM PARTI ITU....SEMUANYA HARAM...APA YG DIBUATNYA HARAM.....APA YG DIIKUTINYA ADALAH HARAM.....APA JUA ISUNYA ....HARAM....SEBAB YG HARAM TETAP HARAM

    ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...