Friday, January 4, 2013

UBAH ROKET STYLE! #DAP #PAKATANRAKYAT


Jom kita tengok bagaimana Tokong DAP  memenangkan anak cina si Zairil anak angkat Khir Johari untuk membuktikan DAP tidak rasis..Undi perwakilan DAP yang rasis dihilangkan untuk menangkan Zairil berjumlah 882 undi.

Telah Pisau katakan sejak dari dulu lagi..Lim Guan Eng lidahnya bercabang..bohong..belit dan penipu..DAP sekarang ini terpalit dengan taichi setiausaha agungnya yang paling gampang dalam sejarah parti..Di bawah adalah keputusan rasmi yang dikeluarkan semasa Kongres DAP di Pulau Pinang.


Di bawah adalah keputusan terkini selepas 2 minggu Kongres. 


Apa masaalahnya DAP susah susah hilangkan undi 882 semata mata untuk mematikan isu parti mereka memang anti kepada bangsa Melayu.. Semua orang dah tahu..bukankah nampak bodoh dan banggang seolah seluruh rakyat Malaysia sebodoh penyokong PAS dan Melayu PKR.

Sumber: Pisau.net

PengundiBaharu: Bersihlah sangat...! *Tangan didada , mata diatas*

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...