Monday, April 16, 2012

SAJAK SEORANG MAMAT SYIAH...


INI ADALAH RAKAMAN DEKLAMASI SAJAK OLEH KHALID ISMATH YANG ANDA BOLEH KITA JUMPA DI YOUTUBE. KONONNYA, SAJAK ITU MENCERITAKAN KEZALIMAN KERAJAAN PIMPINAN YAZID BIN MUAWIYAH YANG BERLAKU KEJAM KE ATAS KELUAR NABI MUHAMMAD SAW.

TAHUKAH ANDA YAZID CUMA DIJADIKAN KAMBING HITAM SAHAJA UNTUK MENUTUP SIKAP MEREKA (SYIAH) TERHADAP AHLUL BAIT? YANG MEMENGGAL KEPALA AL HUSSEIN ADALAH SYAMMAR IBN JAUSYAN SEORANG SYIAH PEKAT DARI KUFAH! BAHKAN MEREKA JUGA YANG MENIKAM PAHA AL HASSAN DI KUFAH, MEREKA JUGALAH YANG TELAH MEMBUNUH MENANTU AL HUSSEIN DI MOSUL IRAQ!

KEPADA KAWAN-KAWAN KHALID ISMATH YANG DAH TAHU DIA TU SYIAH, KENAPA ENGKAUORANG BODOH SANGAT NAK BERKAWAN JUGA DENGAN MAMAT SYIAH NI? BUKAN TAKAT BERKAWAN SAHAJA, MALAH TURUT SAMA BERDEMONTRASI BERTERIAK DI JALANAN! MALAH REDHA PULA MAMAT SYIAH NI JADI KEPALA KUMPULAN ENGKAUORANG TU!

APAKAH MEREKA TIDAK TAHU PERANGAI SYIAH MEMANG SUKA BUAT KECOH SEHINGGA PUAK SYIAH INI BERANI MENGOTORKAN TANAH SUCI UMMAT ISLAM DI MEKKAH DAN MADINAH!!!

CUBA TENGOK PERANGAI PUAK SYIAH NI, KOREK KUBUR SAHABAT NABI MUHAMMAD SAW...!
LAGI SATU, AKU TAHU KEBANYAKKAN KAWAN-KAWAN KHALID ISMATH AKAN GUNA ALASAN SYIAH JUGA ISLAM DAN PERLU BERBAIK SANGKA SESAMA ISLAM... APAKAH MEREKA TIDAK TAHU SYIAH BUKAN ISLAM! NAK BERBAIK SANGKA DENGAN SI PENCELA PARA SAHABAT BUAT APA?!

1 comment:

  1. Keturunan babi..
    Anak haramjadah punya budak..
    laknat la kau mahasewel monyet..
    Puki mak kau laknat

    ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...