Wednesday, July 4, 2012

MCA SURUH PKR SELANGOR JAWAB. BUKAN SURUH KHALID GAGAP SAMAN MCA!


SHAH ALAM - Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) hari ini memutuskan untuk mengambil tindakan undang-undang menyaman MCA dan mereka yang telah membuat tuduhan terhadap kerajaan negeri berkenan tohmahan penyelewengan RM1 bilion.

Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berkata, keputusan mengambil tindakan undang-undang ini dibuat kerana tuduhan ini bukan sahaja tidak benar, berat dan serius; malah telah mencemar nama baik  Kerajaan Selangor.

 “Sehubungan itu, kita tidak akan membuat apa-apa ulasaan buat masa ini demi untuk tidak menganggu proses perundangan kelak,” katanya. - Sinar Harian.

Press Conference MCA semalam.Blogger Gerakan-Anti-PKR kata: "Pakatan Selangor konsisten menipu rakyat..."PengundiBaharu: Jawablah Khalid!

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...