Wednesday, October 5, 2011

HUDUD: PAS PATUT CONTOHI ULAMAK MUDA INI DEKATI UMNO!


Ustaz Fathul Bari Mat Jahaya adalah anak bekas Mufti Perlis, Datuk Mat Jahaya Hussin. Beliau adalah penasihat agama di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur, Malaysia. Beliau juga merupakan Pengerusi Jawatankuasa Kerja Sekretariat Ulama Muda UMNO (ILMU).

Fathul Bari berkelulusan sarjana muda dalam bidang pengajian hadis di Universiti Madinah dan sarjana daripada Universiti Yarmouk, Jordan. Beliau kini belajar peringkat doktor falsafah di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA) di Kuala Lumpur.Kenapa aku suruh PAS mencontohi Ustaz Fathul Bari? Tengok ni:Aku tengok, Orang UMNO lebih selesa dengan pendapat atau pandangan Ustaz Fathul bari yang berada didalam UMNO daripada Ustaz-ustaz yang berada didalam PAS dalam isu Hudud ni.

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...