Wednesday, October 5, 2011

Najwan Halimi Jeles Saiful Bukhari rapat dengan Anwar!


[Aksi seorang Pembantu Anwar Ibrahim sewaktu Perhimpunan haram Bershit2.0]

Ketika disoal balas Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden, Najwan bersetuju dengan cadangan pihak pendakwa bahawa bukan suatu perkara yang pelik apabila pemimpin pelajar bergambar dengan tokoh-tokoh politik kerana itu merupakan trend biasa dalam budaya kepimpinan pelajar.

Mohd Yusof: Apa perlunya kamu untuk menghantar mel elektronik kepada Anwar?

Mohd Najwan: Saya berasakan Mohd Saiful tidak sesuai bekerja dengan Anwar.

Mohd Yusof: Kamu rasakan kamu lebih layak kerja dengan Anwar?

Mohd Najwan: Saya tidak rasa begitu. Selepas dia kerja dengan Anwar, dia masih berkempen untuk BN sedangkan dia pusing satu negara dengan Anwar. Beliau juga pada keterangannya mengakui adalah sesuatu yang normal jika seseorang suka mengambil gambar bersama menteri di dalam sesuatu majlis.

Najwan dikatakan mempunyai pertalian persaudaraan dengan Muhamad Rahimi Osman, individu yang membawa masuk Mohd Saiful bekerja dengan Anwar.[Najwan Halimi Pakai Baju C.I.F.U.T.: "Can I F**k You Today?"]

1 comment:

  1. pasal baju tu, tunjuk gmbr penuh baru tulih. jgn tuduh tnpa bukti kukuh. psl lain tu mmg bg aku najwan ni mengarut

    ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...