Friday, October 21, 2011

HUDUD PAS

Kadang-kadang susah nak percaya, tapi itulah kenyataanya! Sama jugalah apabila PAS mengkafirkan UMNO semata-mata berkawan dengan MIC & MCA, tetapi apabila mereka berkawan dengan DAP & PKR ianya menjadi halal pula!

Dalam warta kerajaan Kelantan menyatakan : Perkara ( 16 )

Liwat ialah suatu kesalahan yang merupakan persetubuhan diantara seorang lelaki dengan seorang lelaki lain atau diantara seorang lelaki dengan seorang perempuan selain daripada isterinya yang dilakukan diluar tabii iaitu melalui dubur.

Jika dilihat di Terengganu pun menggunakan hukum-hakam yang sama ketika PAS memerintah di sana dahulu selama sepenggal.

Ikut pemahaman penulis SELAIN isteri tak boleh diliwat, maka isteri bolehlah diliwat..? MasyaAllah, kenapa kemaruk sangat penganut-penganut PAS ini? Seolah-olah bila tiada rotan akar pun berguna!

Penulis malas nak komen banyak-banyak. Diharap pembaca semua dapat menilai apa tersurat dan tersirat si sebalik hukum-hakam PAS ini. Allhualam. - Penang Wasabi

No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...