Thursday, May 10, 2012

KINI NAJIB MEMPUNYAI SEJUTA PENGIKUT DI FACEBOOK!Jumlah pengikut Datuk Seri Najib Razak di laman sosial Twitter dan Facebook masing-masing sudah pun mencecah  500,000 dan sejuta tadi.

Perdana Menteri dalam Tweetnya tadi melahirkan rasa terharu atas sokongan diberikan dan mengucapkan terima kasih kepada pengikut beliau.


“Saya terharu mengetahui rakan Facebook telah mencecah 1 Juta orang. Terima Kasih. Saya akan terus berinteraksi bersama2 rakan online setia saya. Terima kasih atas sokongan anda!,” katanya.

Ketika berita ini ditulis (11.00 malam), pengikut Najib di Twitter, 573328 orang, manakala dan rakan Facebook   1000210  orang.

Manakala pengikut Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim pula adalah 363714  orang di Facebook dan 17793 orang pengikut di Twitter.


No comments:

Post a Comment

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...