Monday, May 7, 2012

MAK TOM, KHALID IBRAHIM & WAN AZIZAH BACA SKRIP UMNO! INI SEMUA SALAH UMNO!

KISAHNYA MELETUP SETELAH GAMBAR 'AISKRIM' AZMIN TERSEBAR LUAS DI INTERNET...


KEMUDIAN, MAK TOM BERTEMANKAN UMMI HAFILDA MUNCUL MERAYU AZMIN TINGGALKAN KUMPULAN ITU DAN BALIK KE PANGKAL JALAN SEPERTI YANG DISIARKAN OLEH TV3 DAN MINGGUAN MALAYSIA... (Lihat: http://youtu.be/N3Oeyn7rSv8)

DUA ISU BESAR YANG TERPALIT PADA WAJAH AZMIN ALI SEKARANG IALAH: GAMBAR AISKRIM DAN TANGISAN MAK TOM.

AZMIN ALI MENGULAS RINGKAS: "PILIHANRAYA DAH DEKAT, SALAH UMNO..." (Lihat: http://youtu.be/pJ_k6UnWV9k)

MESKIPUN ZURAIDAH (MAK LAMPIR) TURUT MENYALAHKAN UMNO DALAM ISU PENYEBARAN GAMBAR AISKRIM TERSEBUT. ZURAIDAH BANGKIT MEMPERSOALKAN JAWAPAN "NO KOMEN" MENTERI BESAR SELANGOR. DAN SEPERTI SEMUA TAHU, HUBUNGAN KHALID-AZMIN TIDAKLAH BEGITU BAIK. (Lihat: http://youtu.be/fR0Yj0CVLus)

SINAR HARIAN PULA MEMBERI TAHU BAHAWA WAN AZIZAH MENASIHATKAN AZMIN SUPAYA PERGI MELAWAT IBUNYA...


BERIKUT ADALAH RESPOND AZMIN:


DENGAN NASIHAT WAN AZIZAH ITU MAKA SECARA TIDAK LANGSUNG TELAH MENGIAKAN RAYUAN MAK TOM KEPADA AZMIN...!


APAKAH WAN AZIZAH DIBAYAR OLEH UMNO...???

WALAUPUN AZMIN TELAH MEMBUAT PENAFIAN BAHAWA DIA "SI TANGGANG MODEN",  KEADAAN DIKERUHKAN LAGI DENGAN KENYATAAN AZWAN ALI DIDALAM TWITTER YANG MENDAKWA MAK TOM TELAH DIPERALAT OLEH PIHAK TERTENTU.

ADIKNYA UMMI HAFILDA BANGKIT PEMPERSOALKAN TINDAKAN ABANGNYA ITU YANG MENGABAIKAN TANGGUNGJAWABNYA SEBAGAI SEORANG ANAK. UMMI TURUT MEMINTA AZMIN UNTUK MENYAMANNYA JIKA DIA MENFITNAH BELIAU.

KHALID GAGAP PUN SUDAH TERGAGAP-GAGAP MENJAWAB SOALAN BERKAITAN AISKRIM AZMIN. NAMUN, DIA TETAP DENGAN JAWAPAN "NO KOMEN!" NYA ITU...


SELEPAS MAK LAMPIR BANGKIT MEMPERSOAL KHALID. MB GAGAP ITU TERUS DIBIDAS  OLEH ORANG PKR SENDIRI DAN KALI INI ADALAH ADUN SERI MUDA...! (Lihat: http://youtu.be/L5saF9wWPtI)

SETELAH ZULKIFLI NORDIN MENDAKWA GAMBAR AISKRIM AZMIN ITU DATANG DARI ORANG PKR SENDIRI, JOHARI (KETUA CABANG DAN AHLI PARLIMEN SUNGAI PETANI) PULA BERSUARA MENAFIKAN DAKWAAN ZULKIFLI DENGAN ALASAN YANG AMAT BODOH IAITU: 1 - "VIDEO FITNAH." 2 - "VIDEO TAK MASUK AKAL." 3  - "SEBUT DALAM DUNIA, LETAK CCTV DALAM TANDAS?" (Lihat: http://youtu.be/3tuuthxTHDA)

DENGAN PERTEMBUNGAN PENDAPAT YANG BEGITU KETARA DAN JELAS ANTARA PEMIMPIN TERTINGGI PKR SENDIRI. TERANG LAGI BERSULUH PENYEBARAN GAMBAR AISKRIM AZMIN DALANGNYA ADALAH ORANG PKR SENDIRI!

SEMUA SALAH UMNO!!!

1 comment:

  1. wan azizah ckp mcm tu sb dia tau tanggungjawab azmin terhadap mak dia,hu3 kalau betul dia bkn anak derhaka knp dia ckp mcm tu

    ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...