Tuesday, January 17, 2012

AZWAN ALI BAPOK KERTU DIBAN ASTRO DAN DITAHAN POLIS?!


Ah siapa yang tidak kenal akan si Azwan Ali yang kini semakin laser tidak pernah bertempat.


Jika tidak di’kaca televisyen, beliau akan luahkan perasaan tidak puas hati beliau yang tidak pernah habis ini ke laman Twitter.


Dahulu Azwan Ali memiliki blog dengan tulisan yang hampir tidak mampu kami baca, tetapi selepas beberapa isu, Twitter menjadi platform rasmi beliau.


Khabar terbaru yang masih belum disahkan oleh pihak yang terbabit mengatakan Astro telah pun mengambil tindakan gam terhadap Azwan Ali kerana kenyataan beliau yang berbaur sinis dan celupar yang ditujukan kepada bekas Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad baru baru ini.


Bukan itu sahaja, ada berita yang kami terima mengatakan telefon bimbit Azwan Ali turut di’rampas semalam kerana di’tuduh mengugut seseorang yang sering terlibat dengan kontroversi politik beliau.


Hmm. Hairan juga kami sebenarnya orang berpelajaran seperti Azwan Ali boleh menggunakan cara komunikasi seperti orang yang tidak belajar sivik. Bukan perkara baru, tetapi masih hairan. - Sumber

"Kerana Pulut Santan Binasa Kerana Mulut Badan Binasa"

3 comments:

  1. asswan ali tu dah xde job...sume kwn2 artis lari bila nampak dia sbb bau macam taik...BUSUK MELANTONG...xsedo diri..ade ati nk maki hamun dr mahadhir...lu hanya seketul taik

    ReplyDelete
  2. Azwan Ali nak buang 'anu' dia?

    ReplyDelete
  3. dia ni kenapa ye. sejak bila dia suka bergaya seperti perempuan ni. seingat saya dolu2 masa dia hos muzik2 hensem macho jugak dia ni. saya pun tak lah ambil pot sangat. alih2 sekarang ni gini plak pilihan gaya dia. pelik. dia ni lelaki tulin ke pondan? konfius plak

    ReplyDelete

PERINGATAN: PengundiBaharu tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman Blog ini. Ia pandangan peribadi pelawat blog ini dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Blogger. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...